top.jpg

pic3

pic2

muncitorinconstructii-investeste in oameni

muncitorinconstructii-pic1

pic1

Următor
Previous

Website cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Prezentare proiect

Email Imprimare PDF

prezentare-proiect

Soluţii inovatoare de (re)integrare a şomerilor şi persoanelor pe piaţa muncii

In data de 14.04.2014 Fundației Româno-Germană CPPP Timișoara în calitate de beneficiar, a început implementarea proiectului Soluţii inovatoare de (re)integrare a şomerilor şi persoanelor pe piaţa muncii.Proiectul își propune să ofere un program eficient de consiliere pentru 660 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă cu expertiză din partea ANOFM și, AJOFM Ia;i formare profesională pentru 608 șomeri șipersoane în căutarea unui loc de muncă, în vederea (re)integrării pe piața muncii a 92 de șomeri și  persoane în căutarea unui loc de muncă din următoarele regiuni ale țări: Vest, Sud-Est, Nord-Est, respectiv din următoarele județe:Timiș. Arad, Caraș-Severin, Constanța, Tulcea, Iași, Suceava. Parteneri din cadrul proiectului sunt Fundaţia pentru Cultură şi Învăţământ Ioan Slavici, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi,Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Solaris Förderzentrum für Jugend und Umwelt gGmbH Sachsen. 

Obiectivul general al proiectului: creșterea competitivității a 660 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă din Regiunea de Vest, Nord-Est și Sud-Est în special șomeri de lungă durată prin participarea la un program de informare, consiliere și formare profesională.

Fundația Româno-Germană CPPP Timișoara

Catargiu Felicia, Responsabil relații publice
Telefon: 0256 426 780
www.frgtim.ro
Adresa: Calea Aradului nr. 56 Timișoara

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Parteneri

sigla-FRG fis Sigla Asociatia LCG Learning anofmis anofm solaris